Venetië

Venetië: perfect voor een familievakantie
Camping Union Lido ligt in de provincie Venetië en in de regio Veneto. Vanaf dit luxe vakantiepark in Cavallino kunt u deze regio heel goed verkennen. De omgeving van Venetië is zeer geschikt voor een heerlijke familievakantie met kinderen.

Veel te beleven in de provincie Venetië
In en rondom Venetië is voor jong en oud veel te beleven. Een uitstapje naar het waterpretpark in Lido di Jesolo is bijvoorbeeld een populaire excursie. Dit park met veel attracties ligt op slechts 20 minuten autorijden van de camping. Het receptiepersoneel geeft u tips voor bezoekjes aan deze en andere bezienswaardigheden, waaronder natuurparken en historische dorpjes.

De historische stad Venetië
Een vakantie in de provincie Venetië is natuurlijk niet compleet zonder dat u een bezoekje heeft gebracht aan de gelijknamige stad. De makkelijkste manier om Venetië te bezoeken is met de boot. Hiervoor rijdt u eerst naar Punta Sabbioni, een plaats die op een kwartier van de camping is gelegen. Daar neemt u de ferry naar de stad.

Venetië is een van de meest bezochte plaatsen in Italië en is gebouwd op honderden eilanden. De belangrijkste toeristische trekpleisters van deze indrukwekkende stad zijn onder meer het Dogepaleis, het San Marcoplein en de Basiliek van Santa Maria della Salute.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *