Cavallino

Cavallino: restaurants en terrassen
De camping ligt op drie kilometer van het bruisende en gezellige plaatsje Cavallino. Hier vindt u heel veel sfeervolle restaurantjes, terrasjes en cafeetjes. In Cavallino heeft u dan ook genoeg kansen om te genieten van een schuimende kop cappuccino, een Italiaans ijsje, een pizza of een uitgebreide maaltijd.

Cavallino als basis voor excursies
Cavallino ligt aan de prachtige Adriatische kust. Vanaf de camping bereikt u Cavallino in slechts een aantal minuten. Cavallino is dé plaats om een heerlijke strandvakantie te combineren met uitstapjes aan steden als Venetië, Padua en Verona. Venetië is natuurlijk de meest bekende toeristische trekpleister. Een bezoekje aan deze romantische stad is werkelijk onvergetelijk. Verder ligt Cavallino vlakbij de plaats Lido di Jesolo. Dit is een sfeervolle badplaats met spectaculaire stranden.

Padua en Verona bezoeken
De plaatsen Padua en Verona liggen op een comfortabele rijafstand van Cavallino. Dit zijn zeer oude, indrukwekkende steden die zeker de kleine moeite van een bezoek waard zijn. Padua is een oude Romeinse stad. U kunt hier dan ook heel veel bijzondere en historische bouwwerken bezichtigen, waaronder basilieken en kerken.

Ook kunt u vanaf Union Lido eenvoudig de prachtige plaats Verona bezoeken. In de stad van Romeo en Julia treft u ook weer een groot aantal indrukwekkende gebouwen, zoals het Romeinse amfitheater.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *